Raindrop therapie

Raindrop Therapie: Een Hemelse Verwennerij voor Jouw Paard

De betoverende Raindrop therapie omarmt de kracht van 8 etherische oliën, en dit is niet zomaar een behandeling; het is een welverdiende traktatie voor jouw paard. Ideaal bij de komst van een nieuw paard op stal, als een verkwikkende boost voor de winter, of na een intensief wedstrijdseizoen om je paard weer met beide benen op de grond te krijgen. Zelfs paarden die gevoelig zijn voor stress vinden baat bij deze behandeling, want het heeft een kalmerend en ontspannend effect.

Op de dag van de Raindrop wordt het sterk afgeraden om nog inspannende activiteiten met je paard te ondernemen. Deze behandeling is namelijk vrij intensief, en daarom werk ik ALTIJD met een verdunde olie als basis. Het is van essentieel belang om te weten dat als je deze behandeling bij jouw paard laat uitvoeren, het gebruik van een verdunde olie cruciaal is. Sommige oliën kunnen irritatie veroorzaken, en het is dus van groot belang dat er met de juiste verdunning wordt gewerkt en dat de therapeut volledig op de hoogte is van de toepassing.

Pure Etherische Oliën: Een Extra Dimensie in Behandeling

Bij mijn behandelingen maak ik altijd gebruik van pure etherische oliën, niet alleen tijdens de Raindrop sessies. Ik heb ontdekt dat deze oliën waardevolle ondersteuning bieden. Tijdens de behandelingen laat ik de paarden zelf een olie kiezen. Het fascinerende is dat je aan hun reactie duidelijk kunt zien welke olie hun voorkeur heeft. Het meest bijzondere is dat de gekozen olie altijd perfect aansluit bij de behoeften van het paard, of het nu fysiek, mentaal, of emotioneel is. Ze communiceren precies wat ze nodig hebben, waardoor elke behandeling een unieke en gepersonaliseerde ervaring wordt.