Release-na-dracht

Ontdek Onze Speciale Release-behandeling na Dracht: Zorgvuldige Herstelondersteuning

Na een intense dracht, waarbij het lichaam onder aanzienlijke spanning heeft gestaan en het bekken het leven heeft geschonken, biedt onze speciale Release-behandeling de perfecte ondersteuning voor merries tijdens hun herstelperiode. Ontworpen om zorgvuldig herstel en ontspanning te bevorderen, maak ik tijdens deze behandeling gebruik van zachte technieken die zich richten op zowel spieren als oppervlakkig bindweefsel.

Deze zorgvuldige aanpak stimuleert de bloedsomloop en verhoogt de soepelheid van de huid. Hierdoor wordt het systeem van de merrie geactiveerd en wordt ontspanning gestimuleerd. De sessie creƫert niet alleen een sfeer van rust en ontspannen energie in de omgeving, maar heeft ook een positieve invloed op zowel de merrie als het veulen. Het bevordert hun algeheel welzijn en draagt bij aan een harmonieuze overgang naar ontspanning na de bevalling.

Jouw merrie verdient de allerbeste zorg, en onze Release-behandeling is er om haar te ondersteunen in deze bijzondere fase. Geef haar de zorg en aandacht die ze nodig heeft voor een volledig en bevredigend herstel na de inspanningen van de dracht.